Új jelszó kérése

Akciós termékek, információk

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy akciós VAILLANT termékekre vonatkozó megrendeléseiket legkésőbb az akció lejárati napján délelőtt 9 óráig tudjuk elfogadni!

Szavazás

Mi a véleménye a Mika minikazánról?
Nekem már van és meg vagyok elégedve vele
Nekem már van és nem vagyok megelégedve vele
Nekem még nincs, jó ötletnek tartom és szeretnék vásárolni

Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Fütőköri szabályzók, frissvíz modul


-11%
Motoros kevert fűtő köri egység, DN20 + WILO RS 16/6-3

AZ ÁR KIZÁRÓLAG INTERNETES MEGRENDELÉS ESETÉN ÉRVÉNYES !!

 

Az állítómotor nem tartozék!!!

 

A DN 20 - ¾ " " HV3-90 " fűtőköri hidraulikus keverő egység egy olyan összeállítás, amely egy 3-utú motoros keverő szelepet, keringető szivattyút tartalmaz és bármilyen típusú vezérlővel működtethető.

A keverő szelep 2db bypasst tartalmaz:

Felső-bypass (fűtő kör) a visszatérő vízet keveri az előremenő ágba így lehetővé teszi az igény szerinti fűtőköri vízhőmérséklet beállítását. Ideális a padlófűtés rendszerek alkalmazása esetén
Alsó-bypass (kazán kör) lehetővé teszi, a folyadék áramlását a kazán és a keverő egység között a kazán körben olyan esetekben amikor a keverő szelep zárva van. A szivattyú, amely 130 mm kötéstávolságú 1 " csatlakozású lehet kézi szabályozású vagy elektronikus kivitelű.
A szivattyú a golyócsapok elzárásával egyszerűen cserélhető, vagy javítható anélkül, hogy a rendszert le kellene üríteni. Az áramló víz hőmérséklete a két beépített hőmérőn egyszerűen leolvasható, illetve vissza ellenőrizhető. A távtartó egy beépített visszacsapó szelepet tartalmaz. Szükség esetén kiegészítőként biztonsági szelep csatlakoztatható.
Gyárilag beépített szelep jobboldali áramlással rendelkezik amely szükség esetén megfordítható egy balos keverő szelep beépítési utasításának megfelelően.

 
82 300 Ft, az ár bruttó ár
Akció: 73 300 Ft, az ár bruttó ár
Kezdete: 2016.02.29
A készlet erejéig!
  Nem kevert köri fűtő egység, DN20, WILO RS 16/6 szivattyúval
AZ ÁR KIZÁRÓLAG INTERNETES MEGRENDELÉS ESETÉN ÉRVÉNYES! 
62 300 Ft, az ár bruttó ár
  T FAST-I 20 fűtő frissvíz modul Wilo RS 15/6-3 KU szivattyúval

 AZ ÁR KIZÁRÓLAG INTERNETES MEGRENDELÉS ESETÉN ÉRVÉNYES!

 

A frissvízmodul higiénikus – a hálózati víz minőségével megegyező – légionella mentes melegvíz előállítására alkalmas egység puffer tárolókban tárolt hőből.
A modul átfolyós rendszerű, azonban ne ijedjen meg az, akinek rossz tapasztalatai vannak a hasonló elven üzemelő gázkészülékekkel. Szemben a gázrendszerű vízmelegítőknél tapasztalható akadozó vízellátással - melynek oka a 10-13 liter/perces, korszerű készülékeknél max. 17 liter/perces átfolyási mennyiség - ezen modulok legkisebbike is jóval meghaladja ezt az értéket (20, 35, 70*, 150**, 225** liter/perc).

A kifolyó vízhőmérséklet szabályozhatósága 20°C és 70°C között alkalmas az egyéni igényeknek és a csővezetéki veszteségeknek megfelelő hőmérséklet beállítására, valamint az égési sérülések, vízkőképződés megakadályozására.

A modul gyorsan reagál a változó pillanatnyi melegvízigény függvényében a beépített szivattyújának szabályozásával.

 

Max. áramlási sebesség: primer belépő:1.200 l/h
szekunder kilépő: 1.800 l/h DP 0,5 bar
 HMV hőmérséklet: 40-55°C  Max. üzemi nyomás: 6 bar
 Tápfeszültség: 230 V AC  Hőcserélő felülete: 0,882 nm
 Minimális térfogatáram HMV / ON termelés 2,5 ± 0,3 l/m
 Minimális térfogatáram HMV / OFF beavatkozás 2,5 ± 0,3 l/m
 Méretek (szigetelt doboz) (BxHxP): 400x600x250 mm
 Hidraulikus csatlakozás 1” K - ¾” B

 
254 900 Ft, az ár bruttó ár
Termosztatikus kevert köri egység, DN20 + WILO RS 16/6-3

AZ ÁR KIZÁRÓLAG INTERNETES MEGRENDELÉS ESETÉN ÉRVÉNYES!

A DN 20 - ¾ " " HVTC-90 "állandó hőmérsékletű keverő egység alacsony hőmérsékletű rendszerekhez pl. padlófűtéshez, falfűtéshez egyaránt alkalmazható. Tartalmaz egy 3-járatú termosztatikus keverőszelepet hőfok szabályozóval. A szelep segítségével biztosítható a kívánt állandó előremenő vízhőmérséklet beállítása. Tartalmaz egy biztonsági termosztátot ami a szivattyúhoz csatlakozik, így biztosítja a szivattyú leállítását ha a vízhőmérséklet a beállított érték fölé emelkedik.

 

A szelep 2 bypass körrel rendelkezik:
Felső-bypass (fűtő kör) lehetővé teszi a különbözőigényeknek megfelelően előremenő víz hőmérsékletbeállítását, ami ideális pl. padlófűtéshez, valamint falfűtéshezegyaránt.
Alsó-bypass (kazán kör) lehetővé teszi, a víz áramlását, akazán körben ha a szelep zárva van. A szivattyú, 130 mm kötéstávolságú, lehet kézi beállítású vagy elektronikus. A golyóscsapok lehetővé teszik az egység lezárását így a szivattyú javítása vagy cseréje bármikor elvégezhető, anélkül, hogy leürítenénk a rendszert.
Az előremenő és visszatérő vízhőmérséklet a golyóscsapokba épített két hőmérő segítségével ellenőrizhető. A távtartó belsejében beépített visszacsapó szelep van elhelyezve.

 
106 400 Ft, az ár bruttó ár

Sorrend: